بازسازی ساختمان

بازسازی و تعمیرات ساختمان زیر نگاه مشتری

حال اگر شما نیز فرصت را غنیمت شمرده و مهم تر از همه قصد دارید بازسازی و تعمیرات ساختمان این پروژه را خودتان انجام دهید، نقاشی ساختمان اگر چه به ظاهر ساده به نظر می آید ولی دارای چندین مرحله بوده و رعایت نکاتی در هر مرحله می تواند با سرعت بیشتر به نتیجه بهتری منجر شود. این مراحل و نکات آنها عبارتند از:
۱) جمع آوری لوازم کاربردی و دکوراسیونی و همچنین پوشش آنها: پس از جمع کردن لوازم در گوشه ای از فضا، آنها را با لایه ای پلاستیکی خوب پوشش دهید. برای این منظور شما می توانید این لایه های پلاستیکی را به صورت متری تهیه کنید.
۲) محدود کردن نواحی مورد نظر برای نقاشی و پوشش قسمت های هم جوار برای محافظت از آغشته شدن به رنگ هنگام نقاشی ماسکه کردن: به عنوان مثال پوشاندن کلیدها و پریزهای برق و تلفن، شیشه های پنجره ها، دستگیره های درها و غیره از جمله این اقدامات هستند. برای انجام این کار از نوارچسب های کاغذی به تنهایی و یا به همراه روزنامه می توانید استفاده کنید. حتی ممکن است شما بخواهید تنها قسمت هایی از یک دیوار را آن هم با رنگی متفاوت پوشش دهید که در چنین شرایطی نیز چسب های نواری کاغذی ابزار اصلی محسوب می شوند. نکته: در صورتی که چسب نواری کاغذی را برای ماسکه کردن انتخاب کرده اید، توجه داشته باشید تا خشک شدن کامل لایه رنگی، هرگز بر کندن آن اصرار نورزید زیرا امکان برداشته شدن لایه رنگ به همراه چسب وجود دارد. حال اگر با وجود خشک شدن رنگ کندن چسب به راحتی انجام نمی گیرد، کافی است پنبه ای را به تینر روغنی آغشته کرده و بر روی چسب بمالید سپس آن را به آرامی از روی سطح رنگ جدا سازید.

نکته ۳) این روزها کارخانجات ساخت رنگ دست به تولید طیف وسیعی از رنگ های بازسازی و تعمیرات ساختمان گوناگون زده اند که به این ترتیب سلیقه همه افراد به راحتی قابل تامین است.
۵) انتخاب ابزار رنگ آمیزی: برای رنگ آمیزی سطوح داخلی ساختمان و لوازم گوناگون سه نوع ابزار رایج وجود دارد:
الف) قلم مو
ب) غلتک
ج) پیستوله
که باتوجه به شرایط سطح مورد نظر برای رنگ آمیزی باید از یک و یا ترکیبی از چند تای آنها استفاده کرد.
۶) مرحله رنگ آمیزی: پس از انتخاب نوع رنگ و ابزار، برای رنگ آمیزی اقدام کنید ولی پیش از آن ابتدا رنگ ها را صاف کنید. به این ترتیب رنگی صاف و بدون ناخالصی حاصل می شود. این کار در مورد استفاده از رنگ های باقی مانده از پروژه های قبلی نقاشی ساختمان الزامی است زیرا رنگ به مرور زمان و در مجاورت با هوا رویه بسته و در نتیجه ناخالصی هایی در آن به وجود می آید.

 

بسته به نوع کار و رطوبت محیط متفاوت می باشد برای زیرکار گچ و خاک 24 ساعت خشک می شود. و برای بقیه بین 24 تا 72 ساعت زمان طول می کشد تا خشک شود.
جهت ترمیم بلکا:
می بایست محل صدمه دیده را از هر طرف، حداقل به میزان 10 سانتی متر توسط آبپاش خیس نمود و پس از 10  دقیقه از همان مواد و رنگ بلکا بر محل صدمه دیده اجراء گردد.

نحوه اجرای بلکا بر روی سطوح مختلف

1-  سطوح گچی
گچ نرمه یا گچ سفید
این نوع سطح کار جزء بهترین دسته سطوح جهت اجراء بلکا می باشد و نیاز به هیچ مدیریت پیمان گونه زیرساخت و یا زیرسازی ندارد و مستقیماً بلکا بر روی آن انجام می شود.

سطح گچ و خاک
معمولاً در این سطوح نبش های دیوار به دلیل عدم نظــارت و یا عدم نیاز شمشه گیری نمی شوند و دور پنجره ها و دربها خالی می ماند که در این صــورت می بایست نبشها شمشمه گیری شود بعـد از انجام این کار مانند بند 1 ماده الف، بلکا قابل اجراء می باشد.

2-  سطوح سیمانی
الف) سطح سیمان زبر
معمولاً سطوح سیمان زبر از ناصافی و تخلخل بالا بر خوردار است و نبش ها شمشه گیری درستی نگردیده و در این صورت بعد از ترمیم نبشها می بایست جهت کیفیت بهتر، بلکا دو بار به صورت آستر و رویــه اجراء شود که طبعاً بازسازی و تعمیرات ساختمان هزینـه اجراء بلکـا افزایش می یابد و از لحاظ چسبندگی هیچ گونه مشکلی نخواهد داشت.
ب) سطح سیمان نرم
سطوح سیمان نرم که طبق استاندارد های معمول منطقه ای اجراء شده است، هیچ گونه مشکلی جهت اجراء بلکا ندارد و بستر بسیار مناسبی جهت اجرا، این محصول می باشد.
ج) سطح سیمان تگری
این سطوح در صورتی که از سطح یکسانی بر خوردار باشد، بلکا به راحتی بر روی آن اجراء می شود.

3-  کنیتکس
کنیتکس روغنی
در صورتی که این سطوح دارای طبله و پوسیدگی نباشد براحتی بلکا بر روی آن اجرا، میشود.

کنیتکس آبی ( پلاستیک )
این سطــوح معمولاً به دلـیل عدم قدرت چسبندگی به سطوح زیرین و حلالیــت در آب می بایست کلیه سطح به مواد تترونیـوم رزین آغشته شود، به اندازه ای  که دیگر آب داخل آن نفوذ نکند و سپس بلکا بر روی آن اجرا، شود.

رولکس
مانند کنیتکس آبی رفتار شود.

4-  رنگها
رنگ روغن
سطوح رنگ روغن بستر مناسبی جهت اجرا، بلکا می باشد و می بایست به دلیل نقاشی ساختمان لغزنده بودن سطوح رنگ روغن، خمیر بلکا کمی سفت تر از حد معمول تهیه شود.

رنگ روغن کهنه وخراب
معمولاً این سطوح به دلیل پوسیدگی در اثر مرور زمان و یا عدم کیفیت رنگ و اجراء از سطح نابرابری برخوردار است که جهت جلوگیری از تناقض رفتار بلکا در این سطوح کلیه سطح را می بایست توسط تترونیوم رزین آغشته کرد و یک برابری کلی در روی سطح ایجاد نمود و پس از خشک شدن کامل، بلکا را بر روی آن اجرا گردد.
رنگ پلاستیک
رنگ پلاستیک به دلیل عدم مقاومت در برابر آب، می بایست کاملاً توسط تترونیوم رزین و تینر آغشته شود و پس از خشک شدن، بلکا بر روی آن اجراء گردد.

5-  چوب
چوب
برای این سطوح، قبل از اجراء باید سطح چوب به تترونیوم رزین آغشته شود در این صورت کیفیت مطلوبتری بدست می آید.
نئوپان
سطح نئوپان، می بایست حداقل دوبار توسط تترونیوم رزین آغشته شود و در غیر اینصورت می بایست حتماً از رنگ روغن خوب استفاده شود.

6-  شیشه
سطح شیشه محدودیتی جهت اجراء ندارد، اما در صورت آلوده بودن به دوده می بایسـت بازسازی و تعمیرات ساختمان توسط ابر یا دستمال تمیز گردد و خمیر بلکا از حد معمول کمی سفت تر تهیه شود.
7236

7-  آهن
آهن سیاه
آهن سیاه به دلیل سـرعت بالای زنگ زدگی مـی بایست حتماً توسط رنگ روغن خـوب آغشته می شود.

آهن گالوانیزه و یا آلومینیوم
این سطوح در صورت چرب نبودن محدودیتی جهت اجراء بلکا ندارد و  بازسازی و تعمیرات ساختمان خمیرمی بایست کمی سفت تر از حد معمول تهیه شود.

بازسازی ساختمان داتیک عمران
بازسازی ساختمان داتیک عمران
بازسازی ساختمان داتیک عمران http://www.xn----ymcababs5a6abjd1vpa61r.com