بازسازی ساختمان

اجرای رنگ روغنی زیر نگاه مشتری

اجرای رنگ روغنی تمیز کردن سطح زیرین نما قبل از نما کاری طوریکه از هر نوع آلودگی ( گردو خاک ، شوره زدگی ، دوده گرفتگی ، زنگ فلزات ، باقی مانده های مصالح سطح زیرین و … ) کاملاً پاک شود.

* در صورت استفاده از نماهای آجری، برای جلوگیری از جذب آب ملات توسط آجرهای نما و نیز بکارگیری ملات با نسبت آب و سیمان و ماسه و آهک مناسب با قدرت چسبندگی و مقاومت مناسب.

* در این نوع نما، چیدن آجرها بصورت کله وراسته برای مشارکت آجرهای نما در باربری سازه و همچنین به منظور پیوستگی آجر نما با آجرهای پشت ِکار لازم است. البته نباید فراموش کرد که انجام نماهای آجری باید

* استفاده از سیمانهای ضد سولفات در نماهای بتنی، سیمانی و آجری برای مقابله با حمله سولفاتها و جلوگیری از آسیب دیدگی و تخریب نما و در کل تمام ساختمان لازم است.

* نصب آبچکانها و قرنیزهای شیبدار ( شیب به داخل ) برای ممانعت از نفوذ آب و رطوبت بداخل ساختمان.

* اجرای همزمان و هماهنگ دیوار چینی در نما در تمام ارتفاع ساختمان و اجرای رنگ روغنی لابند کردن آجرها.

* بند کشی صحیح و اصولی با ملات ریزدانه و پرمایهء مناسب و متراکم برای زیبایی بیشتر و نیز ممانعت از نفوذ آب و رطوبت بداخل دیوارنما و دیوار زیرین.

* استفاده از سنگهای نمای پردوام و با مقاومت بالا در برابر یخ زدگی و شرایط نا مساعد جوی و محیطی ( نور خورشید ، آب و رطوبت ) ، با بافت و شکل مطلوب ، بدون ترک خوردگی و خلل و فرج و مهمتر اینکه از نظر قیمت دارای صرفه اقتصادی باشد.

* در صورت بکار گیری سنگهای رودخانه‌ای و سنگهای ضخیم در نماهای سنگی باید تا گرفتن کامل ملات از قالبهای مناسب استفاده کرد.

* در صورت استفاده از سنگهای پلاک بایستی از این سنگها در برابر رطوبت یخبندان مراقبت نمود و مواد زاید را از سطح این سنگها پاک کرده و با استفاده از یکی از روشهای زیر سنگها را کاملاً به سطح زیرین محکم کرد: لقمه گذاری، پیچ و رولپلاک کردن، نصب سیم و اسکوپ یا قلاب برای اتصال بهتر و محکمتر.

* در نماهای بتنی، سیمانی که در تهیه این نوع بتنها مورد استفاده قرار می‌گیرد باید، در برابر حملات مواد شیمیایی و نیز تغییرات درجه حرارت و رطوبت دارای سرعت کسب مقاومت بالایی باشد.

* در تابستان باید از سیمان با گرمای هیدراته پایین و در زمستان بر عکس باید از سیمان با گرمای هیدراتاسیون بالا استفاده کرد. لازم به ذکر است که اختلاط بتن و حمل ونقل، قالب بندی، ریختن وتراکم آن نیز باید بطور کاملاً صحیح و اصولی و در شرایط محیطی مناسب و ایده‌ال هم از نظر دما و هم از نظر میزان رطوبت انجام شود.

* سنگدانه های و به طور کلی مواد اولیه مصرفی در تهیه مصالح و ترکیبات لازم برای کار نماسازی باید تمیز و عاری ازهر گونه نا خالصی اعم از خاک، گل و لای ، ناخالصیهای معدنی و مواد زاید بوده و در عین حال دارای مقاومت بالا و شکل و بافت مطلوب و مناسب باشند.

* البته آب مصرفی در بتنها و ملاتها نیز باید عاری از انواع ناخالصی ها باشد ( مثل آب آشامیدنی یا آبهای کاملاً تصفیه شده (

* رنگ آمیزی مجدد ساختمان در مواقع لزوم؛ چراکه چند سال پس از اجرای رنگ روغنی ساخت ساختمان، تحت تاثیر شرایط جوی و محیطی رنگ ساختمان دچار تغییرات فیزیکی و شیمیایی شده و کیفیت و حالت مطلوب اولیه خود را ازدست داده و نیاز به بازسازی ( رنگ آمیزی مجدد ) دارد.

اجرای رنگ روغنی

آماده سازی سطح زیر کار برای نما سازی:

* بسته به نمایی که قرار است استفاده شود سطح زیر کار باید قبل از احداث نما، بند کشی، کرم بندی، شمشه گیری، خراشیده یا آجدار شود و یا در صورت نیاز توری سیمی‌ نصب شود و سطح آن هموار و شاید هم ناهموار شود ( برای اتصال بهتر نما و سطح زیر کار ) ، تمیز کردن و پاک کردن سطح زیرین از هر گونه آلودگی مثل لکه ها، اضافه ها و باقی مانده مصالح، دوده ها و گرد و خاک و … امری کاملاً ضروریست.

* در صورت وجود خرابی و نقصان در سطح زیر کار باید آسیب دیدگی های آن به طور کامل بر طرف شود و بعد کار نما سازی روی آن صورت گیرد زیرا در غیر این صورت این خرابیها به مرور زمان به نما هم منتقل شده و باعث آسیب دیدگی آن می‌شود.

* در صورت نیاز استفاده از عایقهای رطوبتی و حرارتی در نما و ممانعت از نوسانات شدید دمایی در مصالح نما خصوصاً در زمان گیرش آنها امری کاملاً اجباری است.

* رنگ آمیزی و ضد زنگ کردن شبکه های فلزی که در ماتریسها و ملاتهای سیمانی یا آهکی و یا گلی قرار می‌گیرند، ضروری است.

* کاستن از فاصله زمانی و مکانی بین ساخت بتن و ریختن آن در قالب مورد نظر و متراکم کردن آن در نماهای بتنی لازم است.

* بتن ریزی در میزان رطوبت و دمای مناسب محیطی؛ بهترین دما برای بتن ریزی بین ۲۰تا ۴۰درجه سانتی گراد است، که این نوسان دما بستگی به دمای محیط موقع بتن ریزی دارد.

* باید سعی شود که دمای آب مصرفی برای ساخت اجرای رنگ روغنی بتن یا ملاتها، در مراحل مختلف یکنواخت باشد.

همواره باید این نکته را مد نظر داشت که علل خرابی نماهای سنگی ( سنگهای بادبر ، مکعبی ، لایه‌ای ، رودخانه‌ای ، سنگ پلاک ( لوحه سنگ ) ، چند وجهی‌های منظم و نا منظم و …) یکی از عوامل زیر است:

* نصب کردن ناصحیح سنگهای نما

* استفاده از مصالح غیر استاندارد

* اتصال و پیوستگی نا مناسب بین سنگهای نما و سطح زیر کار.

پس باید سعی شود که هیچکدام از کارهای غیر اصولی فوق انجام نگیرد که هم نما و هم مجموعه ساختمان دچار نقصان و خسارت جزیی یا کلی شوند.

داشتن اکیپ اجرایی ماهر جهت اجرای رنگ روغنی اجرای سنگ نما،سنگ پله،سنگ داخل ساختمان،کاش و سرامیک،آجر سه سانت،نمای کامپوزیت،نمای سقف و

بازسازی ساختمان داتیک عمران
بازسازی ساختمان داتیک عمران
بازسازی ساختمان داتیک عمران http://www.xn----ymcababs5a6abjd1vpa61r.com