بازسازی ساختمان

بازسازی ساختمان در ساختار داخلی منزل

ابتدا دیوارهای که نقاشی ساختمان می خواهید مشخص کنید . سپس طرح کاغذدیواری بازسازی ساختمان مورد نظر خود را با مشاوره گرفتن و مشاهده آلبوم کاغذ دیواری انتخاب نمائید.  قبل از نصب کاغذ دیواری کلیه ترکها وشکسته گی ها و ناصافی ها باید برطرف شود.در غیر اینصورت بعد از نصب با تابش نور به صورت افقی برآمده گی ها دیده می شود.
چرا کاغذ دیواری؟
1-   کاغذ دیواری حدود بیست سی سال پیش بسیار رونق داشت ولی استفاده از کاغذ دیواری در دکور منازل به شکل امروزی  مرسوم نبود یا رنگ می کردند یا کلا تمام  دیوارها   را با یک  طرح ، کاغذ دیواری کار می  کردند و به  شکل امروزی کاغذدیواری  تلفیقی کار نمی کردند و  همین  امر در  طولانی  مدت  ایجاد  یکنواختی  و  خستگی در ساکنین  می   که مدتی از رونق افتاد تا بازسازی ساختمان چند سال پیش دوباره با کاغذدیواری های صددرصد قابل شستشو به بازار عرضه شد که با اقبال عمومی روبرو شد وامروزه بر عکس قدیم ها اغلب تلفیقی کار می شود . با ورود کاغذ دیواری های بسیار شیک و لوکس، استفاده از آن به عنوان یک کالای لوکس دکوراسیون در همه جای دنیا مرسوم شده است. تنوع واشکالی که درکاغذدیواری وجود دارد. تغییراتی بسیار زیادی در طرح و ظاهر دیوار ایجاد می کند که رنگ به هیچ وجه نمی تواند آنرا بوجود آورد. بر خلاف رنگ، کاغذ دیواری نقش و نگار برجسته دارد، از مخمل، اکلیل نقاشی ساختمان و بعضا نگین در دیزاین آن استفاده شده است و طرح های کاغذ دیواری سه بعدی جلوه خاصی به فضا می دهد. در ساخت کاغذ دیواری از متریال مختلف استفاده می شود و روکش وینیل آن قابلیت شستشو و ضد دوده بودن را به آن می دهد.

رنگ چنان پدیده آشنایی است که در پیشتر اوقات ما از حد نفوذ آن در زندگیمان و رلی که در آن بازی می کند آگاه نیستیم . با اینحال یک لحظه ملاحظه بررسی به ما نشان می دهد که قسمت اعظم محیط مدرن انسان شامل مواد غذائی ، پوشاک،تز ئینات و ساختمان ها ، رنگی میباشند . لیکن نکته ای که اکثر مردم به آن توجه ندارند اینست که امروزه اکثر این اجسام با مواد رنگی مدرن رنگین شده اند. البته استفاده از موادرنگی یک پدیده چدید نیست . رنگ در تمام طول زندگی بشر را مجذوب و مفتون خود کرده است و بشر به خاطر ارضاء احتیاجات روانی و ذوق زیباشناسی خود به طور مداوم از رنگ استفاده کرده است. بشر اولیه ، بااستفاده از مواد رنگینی که منبع و منشاء طبیعی داشتند محیط خودر ا تزئین می کرد. او از نقاشی ساختمان خاک رنگی برای نقاشی بروی دیوار غارها استفاده می کرد . ازهمان اوایل استفاده از رنگ و همزمان با آن تشخیص رنگ ها را نیز به مرور یاد گرفت.

در نقاشی ساختمان یکی از مسائلی که همیشه مطرح می شود . و برای یک نقاش ساختمان مهم است . تشخیص رنگ می باشد.

alanyam.ir_003

تشخیص رنگ

برای مشخص و تعریف نمودن رنگ یک راه ابتدائی و ساده از طریق سه کمیت ته رنگ ( فام رنگ) ، خلوص ( اشباع ) ، روشنائی ( عمق یا کم رنگی ) که سه محور رنگ می باشد، می توان استفاده نمود. البته این سه کمیت کاملا ظهور یک رنگ را در یک محیط مشخص نمی کنند . چون که کیفیت های دیگر از جمله جلا ، ترکیب و بافت سطوح و رنگهائی که در اطراف وجود دارند نیزتاثیرات مهمی برجلوه و ظهور رنگ می گذارد.

در اینجا لازم است تعریفی کوتاهی بر سیستم های رنگ داشته باشیم.

سیستم های رنگ

ته رنگ : کیفیتی از رنگ است که توسط لغاتی مانند قرمز ، زرد، سبز و آبی و غیره بیان می شود.

عمق : کیفیتی از رنگ است که توسط لغاتی چون روشن بازسازی ساختمان ،تاریک و غیره بیان شده، و رنگ را به یک خاکستری که روشنائی مشابه دارد مربوط می سازد .

خلوص : کیفیتی از رنگ است که مقدار اختلاف رنگ نقاشی ساختمان را از یک خاکستری که دارای عمق یکسان می باشد بیان و تعیین می کند.

بینائی رنگ

چون رنگ ها ادراکی هستند که توسط طول موج های مخصوص تشعشات الکترومنیاتیک در چشم تولید می گردد، بنابراین پدیده ها و تئور یهای رنگ باید در نظر گرفته شوند . پیچیده بودن بینائی رنگ دلیل اصلی دشواری در ک کامل پدیده رنگ بوده و چندین فرایند این پدیده دانتظار یک تعریف و تشریح دقیق می باشند.   عضو بینائی انسان که چشم نام دارد قادر به در یافت حداقل سه خاصیت نور می باشد:

– مسیر یا جهتی که نور از آن منتشر شده است و توسط این بازسازی ساختمان خاصیت می توان شکل یا فرم ، اندازه یا بافت را تشخیص د اد .

–  مقدار و شدت نور که به درک تباین بین شئی و محیط اطرافش منتهی می گردد،

– کیفیت یا طول موج که توسط آن توانائی تشخیص امکان پذیر است.

قسمتی از چشم که مستقیما با بینائی رنگ در ارتباط می باشد پرده شبکیه چشم نام دارد و درواقع غشاء نازک و شفافی از بافت های عصبی است که دیوار داخلی تخم چشم را پوشش داده و در اینجاست که تبدیل انرژی نقاشی ساختمان به انرژی عصبی صورت می گیرد و باعث تولید محرکهای آنی به مغز گشته و در نتیجه احساس بینائی را تولید می کند.

عموما اعتقاد براین است که اولین واکنش در پرده شبکیه چشم یک طبیعت فتو- شیمیائی   دارد .

یکی از پدیده های به خوبی به اثبات رسیده ء بینائی رنگ این است که می توان هر ته رنگ را توسط مخلوطی از سه پرتوی نور که هر کدام تقریبا فقط یک طول موج دارند، یعنی یک قرمز، یک سبز ، و یک آبی دقیقا همانند ساخت .

بطور کلی تعداد رنگهائی که افراد رنگ – کور می توانند تشخیص دهند همیشه کمتر از نعدادی است که یک مشاهده کننده عادی می توانند تشخیص دهند و علاوه برآن رنگهائیکه متمایز شمردن آنها از یکدیگر مشکل ترین است رنگ قرمز از رنگ زرد و رنگ زرد از رنگ سبز بوده ، خاکستری و ارغوانی با هم اشتباه گرفته می شوند. معمولا در متمایز شمردن رنگ سبز از رنگ آبی ، رنگ زرد از رنگ خاکستری ، یا رنگ آبی از رنگ خاکستری هیچ مشکی بو حود نمی آید

کمبود بینائی رنگ در هر کاری که شامل رنگ – همانندی یا عموما در هر کاری که در آن رنگ عامل مهمی می باشد یک نقض یا عیب بشمار می رود.

توانائی تشخیص دقیق انواع تن های رنگ و ماده رنگ های مورد نیاز جهت ساخت آن برای یک نقاش ساختمان درصورتی که کمبود بینائی یا رنگ- کوری نداشته باشد . بستگی به علاقه فردی به ساخت و تشخیص تن های مختلف رنگ و تجربه و ممارست آن در ساخت رنگ و تلاش جهت تماییز انواع رنگها می باشد.

البته تشخیص رنگ در نقاشی ماشین نسبت به نقاشی ساختمان دارای اهمیت زیادی است .اما برای نقاشان حرفه ای در نقاشی ساختمان نیز تشخیص رنگ و ساخت رنگ های نمونه می تواند حائز اهمیت باشد.

در جهان امروز با توجه به رشد روزافزون جمعیت و کمبود سوخت های فسیلی ، مقوله صرفه جویی در مصرف انرژی بسیار حائز اهمیت می باشد ، چرا که سوختهای فسیلی به سادگی و در مدت کوتاه تولید نمی شوند.عایق گرما
با توجه به هزینه های بالای انرژی در هنگام بهره برداری از ساختمان ها استفاده از رنگ های عایق های حرارتی  را به منظور کاهش مصرف انرژی ایجاب می کند. این عمل ممکن است تا حدودی هزینه ساخت و قیمت تمام شده را افزایش دهد. ولی در دراز مدت و حتی چندسال اولیه بهره برداری، هزینه اضافی اولیه با صرفه جویی صورت گرفته جبران می شود و موجبات آسایش و صرفه اقتصادی فراهم می شود.

صرفه جویی در مصرف انرژی به وسیله عایق کاری حرارتی  به محیط زیست نیز کمک می‌کند، و در صورتی انتخاب درست عایق این هزینه ها را به یک سوم کاهش می دهیم.
انواع عایق عایق حرارتی:
1- پشم شیشه
2- عایق پشم سنگ
3- پلی استایرن
4- فیبر سلولز
5- بازتابنده
6- بتن سبک شده
7- رنگ عایق
همه عایق های سنتی معایب و محاسنی دارد اما رنگ عایق حرارتی به دلیل ضخامت ناچیز و چسبندگی فوق العاده به انواع سطوح و کاربرد آسان و کاهش هزینه از دیگر عایق ها پیشی گرفته و استفاده از آن در عایق کاری دیوار های درونی و نمای بیرونی ساختمان به جای رنگ قابل استفاده است.عایق نمای ساختمان
عایقکاری مناسب در بخشهای مختلف ساختمان مانند سقف، کف و دیوارهای جانبی، همچنین عایق کاری لوله ها و سطوح داغ و سرد باعث افزایش راندمان انرژی می گردد. با عایق کاری در ساختمان می توان در انرژی گرمایی و نقاشی ساختمان سرمایی 45 تا 55 درصد صرفه جویی نمود.

تمام مصالح ساختمانی بخشی از گرما یا سرما را از خود عبور می دهند. به همین دلیل عایق کاری در بخش های از ساختمان لازم و ضروری است، در برخی مواد مثل فلز و شیشه انتقال انرژی به راحتی انجام می شود. اما موادی مثل پشم، خزه حیوانات، پارچه های ضخیم و هوای ساکن و رنگ عایق در برابر انتقال گرما و سرما بسیار مقاوم هستند و به عنوان عایق نقاشی ساختمان استفاده می شوند.

انتخاب نوع عایق حرارتی به دمای محیط، ایمنی، شرایط محیطی، ضخامت و قیمت آن بستگی دارد. ضخامت عایق حرارتی بازسازی ساختمان باید بگونه ای انتخاب شود که هم از نظر اقتصادی بهینه و هم فضا را اشغال نکند، یعنی نقاشی ساختمان اینکه با حداقل ضخامت عایق از هدر رفتن انرژی جلوگیری کند تنها عایقی که با یک میلی متر از آن میتواند جایگزین عایق های سنتی آلبوم گردد رنگ عایق می باشد، که این رنگ با ابزار ساده مانند قلم موی و رنگ پاش قابل اجراست.وحتی در اجرای نقاشی ساختمان در داخل و بیرون می توان به جای رنگ های معمولی از رنگ نانو عایق گرمائی استفاده کرده و در هزینه آتی انرژی صرفه جوئی نمود  یکی دیگر از محاسن این رنگ عایق همزمان عایق حرارتی، صوتی، رطوبتی و مقاوم در برابر خورده گی می باشد که هیچ نقاشی ساختمان کدام از عایق های سنتی نمی توانند چنین شرایطی داشته باشند این خاصیت رنگ عایق را از دیگر عایق ها متمایز می سازد

بازسازی ساختمان داتیک عمران
بازسازی ساختمان داتیک عمران
بازسازی ساختمان داتیک عمران http://www.xn----ymcababs5a6abjd1vpa61r.com