بازسازی ساختمان

اجرای نقاشی ساختمان در شهر تهران

اجرای نقاشی ساختمان روغنی, نقاشی روغنی ساختمان, نقاشی روغنی خانه, نقاشی روغنی منزل, نقاشی روغنی آپارتمان, نقاشی روغنی مسکن, نقاشی روغنی دیوار, نقاشی روغنی اتاق, رنگ روغنی, رنگ کردن روغنی, رنگ آمیزی روغنی

برای کاتالوگ نقاشی روغنی و قیمت نقاشی روغنی ساختمان می توانید به صفحه رنگ روغنی مراجعه نمایید، برای اطلاع بیشتر نیز می توانید با شماره های ما تماس حاصل نمایید
چگونگی اجرا نقاشی روغنی ساختمان

ابتدا باید زیر کار را آماده کرد. این کار با زدن بتونه یا انجام ماستیک انجام می شود. ماستیک برای صافی و یکنواختی دیوار است.
ماستیک چیست؟ نوعی کار با بتونه است. در این حالت بتونه شل تر استفاده می شود. و روش کشیدن روی دیوار به صورت یک تکه و یکنواخت است. این کار با تیغ ( وسیله است که برای کشیدن بتونه روی دیوار استفاده می شود ) و کاردک ( برای نگهداری بتونه استفاده می شود ) انجام می شود.

ابتدا از روغن الف استفاده می شود. روغن الف به عنوان زیر کار استفاده می شود.
فواید و دلایل استفاده از روغن الف:

1- برای حرکت روان قلم است .

2– باعث مصرف کمتر رنگ می شود که اصطلاحا می گویند دیوار رنگ را نخورد.

3– پستی و بلندی کار( دیوار ) معلوم شود.

سپس با سنباده های نرم دیوار را می سابیم تا صاف و لیز شود. به گونه ای که با کشیدن دست روی کار ، هیچ برجستگی یا فرورفتگی احساس نشود.
نقاشی در فصول مختلف (مناطق با آب و هوای گرم و سرد ):

نقاشی در فصول گرم به خاطر خشک شدن سریع رنگ باید دوخت خط ها سریع و پیوند آنها کامل باشد تا حرکت قلم روی کار نماند. در فصول سرد به خاطر شکنندگی رنگ سعی کنید بعد از کشیدن خط های عمودی با دقت بیشتر برای جلوگیری از شکسته شدن باز باید آن را جلا داد یا خط های عمودی را محکم تر کشید.
طریقه مصرف رنگ روغنی

محتویات ظرف را قبل از مصرف ابتدا کاملا مخلوط نمایید و با توجه به وسیله کاربرد رنگ اعم از قلم مو، پیستوله و یا غلطک آنرا با تینر روغنی کافی رقیق نموده ، سطح کار را از هر گونه آلودگی نظیر گرد و غبار، چربی، دوده و احیانا رنگ پوسته شده قبلی پاک و کاملا خشک و سپس رنگ آمیزی نمایید .
این رنگ با بهترین مواد اولیه ساخته شده و با پوشش و چسبندگی عالی برای سطوح داخلی و خارجی ساختمان اعم از گچ ، فلز، چوب مناسب و با گذشت 24 ساعت کاملا خشک می شود .
این رنگ را با رنگ های روغنی براق به نسبت دلخواه مصرف نمائید . از مصرف آن به تنهایی خودداری نمائید .
موارد استفاده از نقاشی رنگ روغنی در ساختمان

این نوع رنگ در بازار به دو حالت مات و براق موجود است که نقاشان با تلفیق این دو با به هم حالت های مختلفی بین حالت های مات و براق (که بیشتر به نام نیمه مات یا نیمه براق مشهور است) می رسند.

این رنگ را در داخل قوطی های فلزی نگه داری می کنند و حلال آن تینر میباشد و اجرای نقاشی ساختمان پس از رنگ آمیزی سطوح مورد نظر 24 ساعت در تابستان و 48 ساعت در زمستان طول میکشد تا کامل و عمیق خشک شود.

از رنگ براق که شفافیت و براقی بالایی برخوردار است برای رنگ آمیزی فلزاتی نظیر نرده ˓ فرفورژه˓ درب˓ پنجره و… استفاده می شود که باعث می شود مواردی که ذکر شد بهتر و خوش رنگ تر دیده شوند.

از رنگ مات برای رنگ آمیزی سطوحی استفاده می شود که نمی خواهیم  نقاشی ساختمان جزئیات آن سطح به خوبی دیده شود مثل سقف و دیوارهایی که زیاد موج دارند˓ این رنگ پس از خشک شدن مانند رنگ پلاستیک می شود و قابل ششتشو نیز هست.

رنگ نیمه مات یا نیمه براق رنگی است که از مخلوط دو رنگ مات و رنگ براق بدست می آید که اکثر منازل را با این رنگ ˓ رنگ آمیزی می کنند علت آن است که هم موج دیوار را نشان نمی دهد و این که به اندازه کافی براق است که دیواری که رنگ شده خوب به چشم بیاد.

رنگ روغنی از هر نوع که باشد قابل شستشو به کرات میباشد و از این رو طرفدار زیادی دارد و اکثر دیوار˓ سقف حمام˓ توالت و آشپز خانه ها را با این رنگ، رنگ آمیزی می کنند تا زمانی که چرک شد و به خصوص در زمان خانه تکانی آخر سال آن را تمیز کنند .
موارد استفاده از رنگ روغنی در ساختمان:

آشپزخانه ، کامل. سقف و دیوار همگی روغنی رنگ می شود. تا قابل شستشو شود.

در و پنجره ها رنگ روغنی زده می شود تا از پوسیدگی و خرابی آن در مقابل آب و هوا کاسته شود. و مهم نیست در آهنی یا چوبی باشد.

ولی اتاق ها چون مانند آشپزخانه بخار چرب ندارد ، فقط دیوارها رنگ روغنی زده می شود تا در صورت کثیف شدن قابل شستشو باشد ولی سقف ها به خاطر زیبایی بیشتر از رنگ پلاستیک استفاده می شود.

45643

اگر سقف روغنی زده شود، نور چراغها را به شکل آزار دهنده منعکس می کند.

شما علاوه بر این که می توانید برای نقاشی منزل یا رنگ آمیزی ساختمان خود از نقاشان حرفه ای ما در زمینه نقاشی ساختمان با رنگ روغنی یا هر نوع رنگ یا نقاشی دیگری بهره مند شوید، می توانید مطالب آموزشی در مورد نقاشی خانه یا ساختمان و انواع رنگ های ساختمانی و همچنین مقالات در زمینه های مختلف رنگ ها و نقاشی ساختمان را در وبسایت نقاشی ساختمان ایران مطالعه نمایید و همچنین با دیدن فیلم های آموزشی نقاشی ساختمان از آموزش های تصویری این مجموعه بهره مند شوید تا بتوانید تصمیم گیری بهتری در نقاشی خانه یا منزل نقاشی ساختمان خود داشته باشید و با بهترین رنگ ها خانه خود را رنگ آمیزی کنید.

 

برای اطلاع بیشتر در مورد نقاشی رنگ روغنی ساختمان و نقاشی ساختمان با رنگ روغنی در رنگ های مختلف و همچنین اطلاع از قیمت نقاشی رنگ روغنی و نیز دریافت کاتالوگ رنگ روغنی و بازدید و مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید – تا به بهترین نحو شما را راهنمایی کنیم برای آشنایی بیشتر با آموزش نقاشی ساختمان می توانید از صفحات دیگر سایت نقاشی ساختمان ایران بازدید نمایید تا بتوانید اطلاعات کامل تری در مورد نقاشی ساختمان بدست بیاورید و اطلاعات و آگاهی خود را در زمینه رنگ آمیزی ساختمان و منزل خود افزایش دهید.

از مزایای این نوع رنگ می توان گفت که این نوع رنگ کاملا براق بوده و دارای مقاومت و مانده کاری و پوشش زیاد بوده و بیشتر در بیرون ساختمان علی الخصوص بر روی آهن الات مثل در و پنجره و نرده مورد استفاده قرار می گیرد. به علاوه این نقاشی ساختمان رنگ نور را بیشتر منعکس کرده و ایجاد روشنائی بیشتری در داخل اتاقها می کند معایب استفاده از رنگ روغنی براق این است که موج و ایرادهای گچکاری را نشان می دهد.
2- رنگ روغنی مات

رنگ روغنی (نقاشی روغنی) رویه مات شادرنگ بر پایه رزین الکیدی و استفاده از بهترین مواد داخلی و اروپائی متناسب با شرایط آب و هوایی ایران ساخته شد است. قابل استفاده بر روی سطوح گچی و سیمانی می باشد. بوسیله پیستوله، غلطک و قلم مو قابل استفاده می باشد. بعد از خشک شدن دارای حالت پوست تخم مرغی و بسیار زیبا و بادوام میباشد. این رنگ ها بر پایه رزین های آلکیدی ساخته شده و در انواع فام از سفید تا مشکی قابل عرضه می باشد. دارای مقاومتهای مناسب در برابر شرایط جوی و رطوبتی بوده و قادرند سطوح مات بسیار زیبایی را بوجود آورند. رنگ فوق قابل استفاده روی سطوح فلزی، چوبی، سیمانی و گچی بوده و جهت مصارف داخل یا خارج ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد. جهت مصرف روی سطوح فولادی اعمال یک لایه آستری آلکیدی توصیه می گردد. زمان خشک شدن سطحی 3 ساعت و زمان خشک شدن عمقی 16 ساعت است.
مزایا و معایب رنگ روغنی مات

مزیت این رنگ این است که این نوع رنگ به علت مات بودن نور را منعکس نمی کند و به همین خاطر ایرادات گچکاری را تا حدودی نشان نمی دهد معایب استفاده از رنگ روغنی مات این است که مثل رنگ براق صد در صد قابل شستشو نقاشی ساختمان نبوده و به راحتی نمی توان لکه های روی دیوار را پاک نمود و به همین خاطر جاهای که دستمال کشیده شده دقیقا معلوم می باشد . پوشش کمتر و بوی زیاد ان نسبت به رنگ براق یکی دیگر از معایب رنگ روغنی مات می باشد .
3-رنگ روغنی نیمه مات

این نوع رنگ در مخلوط نمودن رنگ براق و رنگ مات به نسبت مساوی بدست می اید. این نوع رنگ پوشش معمولی داشته و نسبت به رنگ براق کمتر و نسبت به رنگ مات بیشتر نور را منعکس می کند. این نوع رنگ نسبت به رنگ براق اجرای نقاشی ساختمان کمتر و نسبت به رنگ مات بیشتر قابل شستشو می باشد.

بازسازی ساختمان داتیک عمران
بازسازی ساختمان داتیک عمران
بازسازی ساختمان داتیک عمران http://www.xn----ymcababs5a6abjd1vpa61r.com