بازسازی ساختمان

نقاشی ساختمان برای چه لازم است؟

 مرحله انتخاب و ساخت رنگ : ابتدا نوع رنگ پتینه مورد نظر را با توجه به دیوار، سقف و غیره نقاشی ساختمان و همچنین پوشش قبلی آن انتخاب کرده و سپس به مرحله دیگر یعنی ساخت رنگ دلخواه بپردازید. به عنوان مثال برای پوشش کلیه سقف ها به جز سقف آشپزخانه و سرویس های کنیتکس  بهداشتی که شست وشوی سالیانه آن نیاز است از رنگ پلاستیک استفاده می شود.دیوارها را نیز اغلب با رنگ روغنی می پوشانند که تنها تفاوت موجود میان میزان نسبت ماتی و براقی رنگ روغن است که آن هم با توجه به مکان و کارکرد آن انتخاب می شود. به این معنا که برای سطوحی که شست وشوی بیشتر لازم دارند، میزان رنگ روغنی براق نسبت به مات می بایست بیشتر بوده و در مورد دیوارهای دیگر مکان ها این میزان تقریبا نصف نصف و یا حتی مقدار رنگ مات کمی بیشتر از رنگ براق است.

نکته ۴ اگر برای دستیابی به رنگ دلخواه چند رنگ را با هم مخلوط کرده اید، پیش از استفاده بر روی دیوار توجه داشته باشید که همواره رنگ خیس دوپرده روشن تر از خشک شده همان رنگ است. برای امتحان بیشتر نیز شما می توانید قسمتی از در قوطی رنگ و یا قطعه فلزی نقاشی ساختمان بدون استفاده ای را با لایه ای از رنگ پوشش داده و کمی صبر کنید. رنگ بر روی فلز با سرعت بیشتری خشک شده و نتیجه زودتر حاصل می شود.

برا ی وارد شدن و دیدن کاتالوگ بلکا لطفا اینجا را کلیک کنید
پتینه
نکته۵: در صورتی که نمونه رنگی را ساخته و در انتخاب آن اطمینان دارید، برای درست کردن مقدار زیادی از آن لازم است همان فرمول ترکیب رنگی را استفاده کرده و جهت امتحان قطره ای از رنگ نمونه را در داخل قوطی رنگ ساخته شده بچکانید. با این رنگ نما کار به راحتی می توانید رنگ نمونه انتخابی و رنگ ساخته شده را با هم مقایسه کنید.

نکته ?: این روزها کارخانجات ساخت رنگ دست به تولید طیف وسیعی از رنگ های گوناگون زده اند که به این ترتیب سلیقه همه افراد به راحتی قابل تامین است.

۶ انتخاب ابزار رنگ آمیزی: برای رنگ آمیزی سطوح داخلی ساختمان و لوازم گوناگون سه نوع ابزار رایج وجود دارد:

الف قلم مو ، ب غلتک ، ج پیستوله

که باتوجه به شرایط سطح مورد نظر برای رنگ آمیزی باید از یک و یا ترکیبی از چند تای آنها استفاده کرد.

۷مرحله رنگ آمیزی: پس از انتخاب نوع رنگ و ابزار، برای رنگ آمیزی اقدام کنید ولی پیش از آن ابتدا رنگ ها را صاف کنید. به این ترتیب رنگی صاف و بدون ناخالصی حاصل می شود. این کار در مورد استفاده از رنگ های باقی مانده از پروژه های قبلی نقاشی ساختمان الزامی است زیرا رنگ به مرور زمان و در مجاورت با هوا رویه بسته و در نتیجه ناخالصی هایی در آن به وجود می آید.

چگونگی اجرا نقاشی روغنی ساختمان

فواید استفاده از روغن الف

نقاشی در فصول مختلف

طریقه مصرف رنگ روغنی

موارد استفاده از نقاشی رنگ روغنی

قابلیت شستشوی رنگ های روغنی

برای کاتالوگ نقاشی روغنی و قیمت نقاشی روغنی ساختمان می توانید به صفحه رنگ پتینه روغنی مراجعه نمایید، برای اطلاع بیشتر نیز می توانید با شماره های ما تماس حاصل نمایید

چگونگی اجرا نقاشی روغنی ساختمان

ابتدا باید زیر کار را آماده کرد. این کار با زدن بتونه یا انجام ماستیک انجام می شود. ماستیک برای صافی و یکنواختی دیوار است.

ماستیک چیست؟ نوعی کار با بتونه است. در این حالت بتونه شل تر استفاده می شود. و روش کشیدن روی دیوار به صورت یک تکه و یکنواخت است. این کار با تیغ ( وسیله است که برای کشیدن بتونه روی دیوار استفاده می شود ) و کاردک ( برای نگهداری بتونه استفاده می شود ) انجام می شود.

ابتدا از روغن الف استفاده می شود. روغن الف به کنیتکس  عنوان زیر کار استفاده می شود.

فواید و دلایل استفاده از روغن الف:

۱- برای حرکت روان قلم است .

۲– باعث مصرف کمتر رنگ می شود که اصطلاحا می گویند دیوار رنگ را نخورد.

۳– پستی و بلندی کار( دیوار ) معلوم شود.

سپس با سنباده های نرم دیوار را می سابیم تا صاف و لیز شود. به گونه ای که بازسازی ساختمان با کشیدن دست روی کار ، هیچ برجستگی یا فرورفتگی احساس نشود.

نقاشی در فصول مختلف (مناطق با آب و هوای گرم و سرد ):

نقاشی در فصول گرم به خاطر خشک شدن سریع رنگ باید دوخت خط ها سریع و پیوند آنها کامل باشد تا حرکت قلم روی کار نماند. در فصول سرد به خاطر شکنندگی رنگ سعی کنید بعد از کشیدن خط های عمودی با دقت بیشتر برای جلوگیری از شکسته شدن باز باید آن رنگ نما را جلا داد یا خط های عمودی را محکم تر کشید.

طریقه مصرف رنگ روغنی

محتویات ظرف را قبل از مصرف ابتدا کاملا مخلوط نمایید و با توجه به وسیله کاربرد رنگ اعم از قلم مو، پیستوله و یا غلطک آنرا با تینر روغنی کافی رقیق نموده ، سطح کار را از هر گونه آلودگی نظیر گرد و غبار، چربی، دوده و احیانا رنگ پوسته شده قبلی پاک و  نقاشی ساختمان کاملا خشک و سپس رنگ آمیزی نمایید .

این رنگ با بهترین مواد اولیه ساخته شده و با پوشش و چسبندگی عالی برای سطوح داخلی و خارجی ساختمان اعم از گچ ، فلز، چوب مناسب و با گذشت ۲۴ ساعت کاملا خشک می شود .

این رنگ را با رنگ های روغنی براق به نسبت دلخواه مصرف نمائید . از مصرف آن به تنهایی خودداری نمائید .

موارد استفاده از نقاشی رنگ روغنی در ساختمان

این نوع رنگ در بازار به دو حالت مات و براق موجود است که نقاشان با تلفیق این دو با به هم رنگ نما حالت های مختلفی بین حالت های مات و براق (که بیشتر به نام نیمه مات یا نیمه براق مشهور است) می رسند.

این رنگ را در داخل قوطی های فلزی نگه داری می کنند و حلال آن تینر میباشد و پس از رنگ آمیزی سطوح مورد نظر ۲۴ ساعت در تابستان و ۴۸ ساعت در زمستان طول میکشد تا کامل و عمیق خشک شود.

از رنگ براق که شفافیت و براقی بالایی برخوردار است برای رنگ آمیزی فلزاتی نظیر نرده ˓ فرفورژه˓ درب˓ پنجره و… استفاده می شود که باعث می شود مواردی که ذکر شد بهتر و خوش رنگ تر دیده شوند.
نقاشی ساختمان
از رنگ مات برای رنگ آمیزی سطوحی استفاده می شود که نمی خواهیم جزئیات آن سطح به خوبی کنیتکس دیده شود مثل سقف و دیوارهایی که زیاد موج دارند˓ این رنگ پس از خشک شدن مانند رنگ پلاستیک می شود و قابل ششتشو نیز هست.

رنگ نیمه مات یا نیمه براق رنگی است که از مخلوط دو رنگ مات و رنگ براق بدست می آید که اکثر منازل را با این رنگ ˓ رنگ آمیزی می کنند علت آن است که هم موج دیوار را نشان نمی دهد و این که به اندازه کافی براق است که دیواری که رنگ شده خوب به چشم بیاد.

رنگ روغنی از هر نوع که باشد قابل شستشو به کرات میباشد و از این رو طرفدار زیادی دارد و اکثر دیوار˓ سقف حمام˓ توالت و آشپز خانه ها را با این رنگ، رنگ آمیزی می کنند تا زمانی که چرک شد و به خصوص در زمان خانه تکانی آخر بازسازی ساختمان سال آن را تمیز کنند .

موارد استفاده از رنگ روغنی در ساختمان:

آشپزخانه ، کامل. سقف و دیوار همگی روغنی رنگ می شود. تا قابل شستشو شود.

در و پنجره ها رنگ روغنی زده می شود تا از پوسیدگی و خرابی آن در مقابل آب و هوا کاسته شود. و مهم نیست در آهنی یا چوبی باشد.

ولی اتاق ها چون مانند آشپزخانه بخار چرب ندارد ، فقط دیوارها رنگ  رنگ نما روغنی زده می شود تا در صورت کثیف شدن قابل شستشو باشد ولی سقف ها به خاطر زیبایی بیشتر از رنگ پلاستیک استفاده می شود.

اگر سقف روغنی زده شود، نور چراغها را به شکل آزار دهنده منعکس می کند.

قابلیت شستشوی رنگ‌های روغنی پس از اجرای نقاشی روغنی ساختمان

رنگ‌های روغنی برای شستشو تقریباً با هیچ مشکلی مواجه نیستند و به راحتی با هر شوینده ضعیف قابل شستشو هستند اما این یک حسن برای رنگ‌های روغنی به شمار نمی رود

رنگ‌ها باید دارای خواصی باشند که کمتر نیاز به شستشو داشته باشند کنیتکس یکی از این خواص خاصیت آنتی‌استاتیک بودن رنگ‌ ساختمان است . این ویژگی باعث می‌گردد که تا پس از اتمام نقاشی ساختمان با رنگ‌های آنتی استاتیک کیفیت و دوام رنگی قابل قبولی را شاهد باشیم

آنتی استاتیک بودن رنگ‌ها باعث می‌شوند که بعد از نقاشی ساختمان ذرات معلق در هوا مانند دوده و گرد و غبار جذب رنگ نشود و رنگ های استفاده شده جهت نقاشی ساختمان تا سالهای سال همان طراوت و شادابی را داشته باشند

متأسفانه به دلیل کیفیت نه چندان مطلوب سطح زیر کار جهت نقاشی ساختمان در ایران همیشه مجبور هستیم از رنگ‌های روغنی مات استفاده کنیم . این رنگ‌ها رنگ‌های چرک پذیری هستند و به راحتی لکه‌ها و آثار کثیفی از روی آنها برداشته نمی شوند

اما به دلیل اینکه فقط قابلیت شستشو دارند همیشه مجبور بوده‌ایم جهت نقاشی ساختمان از همین رنگ‌ها استفاده کنیم

فراموش نکنیم هر رنگی که قابلیت شستشو دارد نمی تواند به طور کامل تمیز گردد و ما همیشه به این مسئله توجه نمی‌کنیم همیشه بانوان ایرانی طبق عادت و رسم و رسومات ما ایرانی ها در شب عید و ایام نزدیک به سال نو اقدام پتینه  به شستشوی رنگ دیوار منازل می‌کنند

اما آیا دقت کرده‌اید که رنگ‌های دیوار منازل ما حتی پس از شستشو رنگ های مات و کدر و مرده‌ای هستند

حال باید چه کار کنیم تا رنگ ساختمان مدتها پس از نقاشی ساختمان همیشه شادابی و طراوت روز اول را داشته باشد خیلی ساده است استفاده از رنگ‌های اکریلیک جهت نقاشی ساختمان این مشکل را برای همیشه از بین خواهد برد

بازسازی ساختمان داتیک عمران
بازسازی ساختمان داتیک عمران
بازسازی ساختمان داتیک عمران http://www.xn----ymcababs5a6abjd1vpa61r.com