بازسازی ساختمان

معرفی غلطک:غلطک ابزار دیگری برای رنگ آمیزی نقاشی ساختمان است که مانند قلم مو در اندازه ها و جنس های مختلف تولید می شود. غلطک شامل یک استوانه پوشش دار و همچنین یک دسته است که با کمی پیچ و خم به هم متصل هستند. برای آغشته کردن سطح پوشش غلطک که مانند قلم مو با توجه به نوع رنگ و کاربرد آن متفاوت است سینی مخصوصی در نظر گرفته شده است. این سینی دارای انتهایی کاسه مانند و گود برای نگهداری رنگ بوده و ابتدای سطح آن نیز با برجستگی های کنگره ای پوشش یافته است که نقش خروج رنگ های اضافی از غلطک را برعهده دارد. به این معنا که پس پتینه از قرار دادن غلطک در داخل قسمت گودی انتهایی سینی و آغشته کردن تمام سطح آن به رنگ، غلتک را چندین بار بر روی کنگره ها حرکت داده و اضافات رنگ آن را خارج سازید.

مزایای غلطک:

از جمله مهمترین مزایای غلطک کاربرد آسان آن و عدم نیاز به مهارت خاص نقاشی حرفه ای است. یعنی هر فردی که کمی با رنگ و نقاشی آشنایی داشته باشد می تواند خودش دست به کار شود. علاوه بر آن سرعت عمل در رنگ آمیزی با غلطک بیشتر از قلم مو بوده بازسازی ساختمان و نتیجه یکنواخت تری نیز حاصل می شود.
نقاشی ساختمان
معایب غلطک:

مهمترین عیب آن این است که برای پوشش رنگی سطوح دیوارها و سقف یک فضا از غلطک به عنوان تنها ابزار رنگ آمیزی نمی توان استفاده کرد بلکه برای تکمیل رنگ گوشه ها، زوایا، محل برخورد دو سطح دیوار و سقف با یکدیگر و قسمت های پتینه فرورفته و برجسته و غیره قلم موی مناسب مورد نیاز است.

بررسی مزایا و معایب پیستوله:

معرفی پیستوله – مزایا و معایب آن:

پیستوله ابزار دیگر رنگ آمیزی سطوح خارجی و داخلی ساختمان و همچنین لوازم دکوراسیون است که از یک مخزن و یک لوله و در نهایت سری مخصوص آن تشکیل شده است. این ابزار نسبت به قلم مو و غلطک از ابعاد بزرگ تری برخوردار بوده و همین موضوع محدودیت کاربرد آن را سبب می شود، زیرا داشتن پیستوله در خانه آن هم برای استفاده هر چند سال یک بار رایج نبوده و به فضایی کافی برای نگهداری نیاز دارد. در ضمن کنیتکس استفاده از پیستوله به عنوان جایگزین بقیه ابزارها اگرچه در همه موارد امکان ندارد ولی حتی اگر امکان پذیر باشد، به صرفه نیست زیرا به هنگام رنگ پاشی از به هدر رفتن مقدار زیادی رنگ نمی توان جلوگیری کرد و از این جمله معایب پیستوله است ولی با تمام این تفاسیر، برای رنگ آمیزی برخی از قسمت ها و سطوح، تنها ابزار کارا، پیستوله بوده و در ضمن سرعت عمل و یکنواختی نتیجه کار نیز از جمله مزایای مهم آن به شمار می آید.

به عنوان مثال برای رنگ کردن سقف های کاذب پر پیچ و خم که در معماری های امروزی رواج یافته، پشت رادیاتورها و قسمت هایی مانند اینها کاربرد ابزار دیگری به جز پیستوله به نتیجه دلخواه منجر نخواهد شد.

رعایت چند نکته در نقاشی ساختمان:

پس از پایان کار پروژه و حتی پس از اتمام هر روز کاری نقاشی، ابزار مورد استفاده رنگ نما را با حلال مخصوص رنگ خوب شسته و در گوشه ای قرار دهید تا در معرض هوا خشک شود. هرگز قلم مو و یا غلطک را آغشته به رنگ نگهداری نکنید.

چند عدد قوطی رنگ خالی و شیشه برای نگهداری نقاشی ساختمان در یک نگاه باقی مانده رنگ های ساخته شده آماده کرده و پس از ریختن اضافات رنگ ها در آن برچسبی حاوی فضای رنگ به کار رفته و تاریخ بر روی آنها بچسبانید.

برای آنکه پس از اتمام هر روزه کار نقاشی مجبور به شستن سینی مخصوص غلطک نباشید، پیش از استفاده سطح داخل آن را با پلاستیک سلفون کاملا پوشش دهید سپس در پایان کار آن را دور انداخته و برای روز بعد از پلاستیک دیگری استفاده کنید.

برای آشنایی با تاریخچه و سابقه صنعت رنگ کشور به سالهای ۱۳۰۰ باز می گردیم که هنوز رنگ در داخـل کشور تولید نمی شد و استادکاران نقاش، رنگ مورد نیاز برای رنگ آمیزی کاخها و ابنیه دولتی را با استفاده از مواد گیاهی و معدنی در پای کار، به صورت دستی و با بازسازی ساختمان فرمولهای سنتی تولید می کردند.

در سال ۱۳۱۸، اولین واحد رنگسازی امروزی به نام رنگسازی ایران اقدام به تولید و عرضه رنگ روغــنی کارخانه‌ای نمود و پس از آن شرکتهای رنگ سرو و رنگ شمس فعالیت رنگسازی خود را آغاز نمودند. در آن نقاشی ساختمان در یک نگاه سالها هنوز رنگ روغنی کارخانه‌ای با استفاده از روغن های گیاهی و پودرهای معدنی تولید می شـد و این امر تا سال ۱۳۴۱ که اولین محصول رنگ روغنی با استفاده از رزین الکید توسط شرکت پلاسکار به رنگ نما بازار عرضه گردید، ادامه داشت.

بازسازی ساختمان

رنگ پلاستیک بر پایه پلی وینیل استات برای مصارف ساختمانی نیز برای اولین بار در سال ۱۳۳۸ توســـط شرکت پلاسکار تولید و عرضه شد و پس از آن شرکتهای هاویلوکس ،رنگین، دیروپ، سوپر رنگ از سال ۱۳۴۱ تا ۱۳۴۷ به تدریج، رنگ پلاستیک خود را به بازار عرضه نمودند.

در واقع می توان گفت که در سال ۱۳۴۴ صنعت رنگسازی در ایران شکل تازه ای یافت و واحدهای مـتعددی فعالیت خود را آغاز نمودند. شرکتهای تاباشیمی، دیروپ ایران، رنگین، سوپررنگ و پارس پامچال از جمله شرکتهایی هستند که در این سال پا به عرضه صنعت رنگ کشور گذاشته و محصولات جدیدی مانند لاکهای روی چوب، رنگهای هوا خشک و کوره‌ای صنعتی و رنگهای تعمیری خودرو را به بازار عرضه نمودند.

از اواخر دهه ۵۰ تعداد واحدهای نقاشی ساختمان در یک نگاه تولیدکننده رنگ افزایش یافت و امروز صنعت رنگ کشور با بیـش از ۳۵۰ واحد صنعتی مجاز با مجموع ظرفیت ۹۰۰ هزارتن در سال تولید انواع رنگهای ساختمانی و صنعتی و همچنین صدها واحد غیر مجاز مشغول به فعالیت می باشد.

صنعت تولید رزینهای مورد مصرف نقاشی ساختمان در یک نگاه در رنگسازی نیز در کشور سابقه ای نقاشی ساختمان طولانی دارد. برای بررسی تاریخچه این صنعت به سال ۱۳۴۴ باز می‌گردیم که برای اولین بار رزین الکید بوسیله رنگسازی ایران و رزیـن پلی‌وینیل‌استات نیز توسط پلاسکار تولید گردید و پس از آن شرکتهای پارس سادولین، دیروپ ایران اقدام به تولید رزین الکید و هو خست ایران به تولید رزین پلی‌وینیل‌استات همت گماردند. و امروز صنعت رزین کشور با بیش از ۱۲۰ واحد صنعتی و مجموع ظرفیت ۷۵۰ هزارتن در سال قادر است انواع رزینهای پلی‌وینیل‌استات و کوپلیمرهای آن، انواع نقاشی ساختمان در یک نگاه رزینهای الکید و اصلاح شده آن، آمینو رزینها، انواع پلی‌استر غیراشباع، رزینهای اکریلیک و رزین فنولیک را تولید نماید.

رنگ هایی که برای نقاشی اتاق انتخاب می کنید، ارتباط مستقیم با روحیه شما دارند. این مسئله به عنوان یک اصل و نکته ای غیر قابل انکار پذیرفته شده است. باید دانست که رنگ ها می توانند تعیین کننده حس و حال حاکم بر فضا نیز باشند، بطوریکه اگر یک پتینه اتاق را با رنگ های متفاوت نقاشی کنید خواهید دید احساس ها و حالت های کاملا متفاوتی در آن اتاق بوجود می آید. از این رو می توان گفت رنگ یکی از عناصر مهم در دکوراسیون داخلی است که در انتخاب آن باید دقت لازم را به کار بست.

در خصوص انتخاب رنگ مناسب برای نقاشی یک اتاق علاوه بر اینکه سلیقه شخصی و اولویت های دلخواه شما بسیار مهم است یک سری اصول و راهنمایی های ثابت و مهم وجود دارد که باید برای داشتن انتخابی نقاشی ساختمان در یک نگاه صحیح و اصولی آن ها را مد نظر قرار داد. در این مطلب کنیتکس سعی داریم به صورت خلاصه مهم ترین این اصول و نکات را برایتان مطرح سازیم. با ما همراه باشید.

ویژگی‌ها و حقایق ظاهری و ذاتی رنگ‌ها

زمانی که جلوه اتاقی برایتان کسل کننده و خسته کننه شده است نقاشی ساختمان در یک نگاه هیچ راه حلی سریع‌تر از تغییر رنگ و نقاشی آن اتاق نمی‌تواند جلوه آن اتاق را برایتان دگرگون سازد. تغییر رنگ از تمام موارد مشابه ارزان‌تر و سریعتر قابل اجراست.

چه قسمتی از یک اتاق خانه را نقاشی کنید و چه تمام اتاق‌های خانه را حقیقت اینجاست بازسازی ساختمان که تغییر رنگ می تواند کیفیت زندگی و روحیه شما را نیز تغییر دهد و  آنرا بهبود بخشد.

رنگ‌ها به صورت کلی به دو دسته رنگ‌های سرد و گرم تقسیم می‌شوند که هر یک از این گروه های رنگی از طرق مختلف می‌توانند جلوه و احساس موجود در خانه را تغییر دهند و متحول سازند. رنگ های گرم نسبت نقاشی ساختمان در یک نگاه به رنگ های سرد بسیار قوی تر و درخشان تر پتینه هستند و خیلی زود تر دیده می شوند. به طور کلی می توان گفت که گیرایی بصری نسبت به این رنگ ها بالاتر است.

بازسازی ساختمان داتیک عمران
بازسازی ساختمان داتیک عمران
بازسازی ساختمان داتیک عمران http://www.xn----ymcababs5a6abjd1vpa61r.com