بازسازی ساختمان

نقاشی ساختمان و رعایت نکات آن

نقاشی ساختمان می‌تواند بیش‌تر بخش‌های داخلی ساختمان را رنگ‌آمیزی کند؛ از نقاشی ساختمان و جمله آن می‌توان به موردهای زیر اشاره کرد:
دیوار
سقف
درب
پنجره

معمولا در ایران رنگ‌آمیزی دیوارهای درونی خانه به رنگ سفید می‌باشد و دیگر رنگ‌ها کمتر به‌کار می‌رود.

مولتی‌کالر رنگی است که پس از اجرا، چندین رنگ به صورت مجزا در آن دیده می‌شود. در واقع یک رنگ زمینه بوده و چند رنگ دیگر به صورت رگه‌های مختلف است.
رنگ‌های مولتی‌کالر دارای ویژگی‌هایی خاص هستند که این رنگ را از رنگ‌های دیگر متمایز کرده و به آن اولویت داده است.

فوق‌العاده تزئینی‌ و در طرح‌های متنوع و رنگ‌های مختلف موجود است. با توجه به فرمولاسیون خاص، امکان نقاشی ساختمان ساخت رنگ‌های متنوع و منطبق با هر سلیقه برای ایجاد سطوحی زیبا و چشم‌نواز در بیش از 40 ترام گوناگون را فراهم می‌کند. این رنگ‌ها بسیار شیک، مدرن و دارای تنوع رنگ روز و محبوب اروپاست.

قابل اجرا بر روی تمامی سطوح‌ است. رنگ‌های مولتی‌کالر دکوراتیو بوده نقاشی ساختمان و یک لایه فیلم نازک بر روی سطوح ایجاد می‌نماید و بسیار مناسب برای سطوح گچ، سیمان، بتون، آهن، آلومینیوم، چوب، رنگ، سنگ، شیشه، کاشی، پلاستیک، رنگ روغن، کنتیکس و ….است.

بافت ویژه این رنگ و مات و کم‌جلا بودن آن، مشکلاتی از قبیل موج و خرابی سطح زیر کار را در خود محو می‌کند.

از آن جایی که ذرات معلق هوا و دودها را به خود جذب نمی‌کند، برای محیط‌های پرترافیک و یا پر رفت‌و‌آمد مانند راه‌پله‌ها بسیار مناسب است.

در صورت آسیب‌دیدگی به سادگی با حداقل مواد و به بهترین وجه ممکن قابل ترمیم است.

از آنجایی‌ که رنگ‌های مولتی‌کالر برخلاف رنگ‌های موجود  بازسازی ساختمان در بازار جهت اجرا نیاز به هیچ‌گونه حلال و ترکیبات نفتی مرسوم ندارد، بدون بو بوده و در مکان‌هایی که امکان تخلیه کامل و طولانی مدت وجود ندارد، نظیر منازل، ادارات، مراکز درمانی، مراکز آموزشی، هتل‌ها و … به‌راحتی قابل اجرا می‌باشد.

موارد زیر از جمله ویژگی‌های این رنگ ا‌ست:

اجرای سریع و آسان طی یک مرحله و توسط اسپری کردن رنگ

توجیه اقتصادی به علت قابلیت پوشش‌دهی زیاد، سرعت سریع اجرا و کاهش نیروی کار

مقاومت بالا در برابر جذب دوده، غبار و ذرات معلق در هوا (آنتی استاتیک) که در رنگ نما  نتیجه هزینه تمیز کاری و نگه‌داری را تقلیل داده، آن را بهداشتی می‌کند.

قابلیت شستشوی آسان و کامل با آب و سایر شوینده‌های مرسوم خانگی و دارای مقاومت عالی در برابر رطوبت و شستشو

بدون پوسته شدن، رنگ پریدگی و زرد شدن: رنگ‌های مولتی‌کالر با ایجاد سطحی با دوام و استثنایی درمقابل رنگ پریدگی، زرد شدن، پوسته شدن، خراشیدگی و از بین رفتن لایه رنگ روی سطح، بسیار مقاوم است.

ضد باکتری: به علت مواد نقاشی ساختمان و تشکیل‌دهنده این رنگ، زمینه مناسب برای رشد باکتری‌ها، میکروب‌ها، نقاشی ساختمان قارچ‌ها، کپک‌ها، جلبک‌ها، خزه‌ها و … فراهم نمی‌باشد. به عبارتی این رنگ‌ها خاصیت ضد آب داشته، ضد شوره، خزه و رطوبت است.

امکان پوشش‌دهی بر روی سطوحی که دور از دسترس هستند از جمله لوله‌ها و رادیاتورها.

 نقاشی ساختمان

کم‌بو یا بی‌بو: پس از اجرا، بعد از مدت کوتاهی بو در محیط باقی نمی‌ماند.

ضربه‌پذیر و مقاوم در برابرتغییر حجم سطوح یا قالب‌هاست. به علت پتینه کشش سطحی بالا در مقابل تغییر حجم سطح زیرین و ترک‌های مویی مقاومت می‌نماید.

در مدت کوتاهی خشک می‌شود. بر روی سطوح گچی و سیمانی در کمتر از یک ساعت و پس از گذشت سه روز کاملا خشک ‌شده و پس از آن قابل شستشو است.

به طور کلی می‌توان گفت به دلیل قابلیت پوشش‌دهی و چسبندگی فوق‌العاده از آن جهت اهمیت دارد که در مکان‌ها و فضاهای مختلف از قبیل:
– منازل مسکونی،
– لوازم منزل مانند کابینت‌ها، تختخواب‌ها، میز، سطوح دکوراتیو
– مکان‌های پر تردد مانند پاگردها، پلکان‌ها، پارکینگ‌ها،
– مکان‌های عمومی از جمله بیمارستان‌ها، دانشگاه‌ها، مدارس، سالن‌های فرودگاه‌، کنیتکس آمفی‌تئاتر، مترو، استودیوهای ضبط و پخش موسیقی، سینماها، هتل‌ها، فروشگاه‌ها، موزه‌ها، مطب‌های پزشکی و سالن‌های کامپیوتر قابل استفاده است.
تاریخچه نقاشی ساختمان در ایران
نقاشی ساختمان در ایران از هنگامی که شهرهای نوین به وجود آمده و در این شهرها ساختمان‌هایی به‌فرم اروپا ساخته شد، رواج یافت؛ البته نخست تنها شاهان و درباریان، کاخ‌ها و خانه‌های خود را می‌توانستد رنگ کنند زیرا رنگ‌های مورد به‌کارگیری از اروپا می‌آمد و در ایران تولید نمی‌شد؛ به این دلیل هزینه‌ی رنگ‌آمیزی بسیار بالا می‌رفت و در توان هر کسی نبود تا خانه‌ی خود را رنگ کند. اما رفته رفته و با ساخت کارخانه‌های تولید پتینه رنگ در ایران، در توان بیش‌تر همگان بود تا خانه‌های خود را رنگ‌آمیزی کنند.

تونه درزگیر
بتونه درزگیر ترکیبی است از گچ مخصوص و مواد افزودنی که بصورت پودر آماده ترکیب رنگ نما با آب عرضه می شود و برای درزگیری درز بین صفحات روکش دار گچی و محل پیچ ها استفاده می شود.

موارد استفاده
بتونه درزگیر کناف ایران برای بتونه کاری و درزگیری با نوار کاغذی یا نوار فایبرگلاس مخصوص در سیستم های ساخت و ساز خشک به کار می رود.
این ماده به صورت لایه های نازک برای درزگیری صفحات روکش دار گچی پس از نصب و یا  بازسازی ساختمان تعمیرات سطوح آسیب دیده صفحات روکش دار گچی، پر کردن درزها و سوراخ های قطعات بتونی، بتونه کاری سطوح بتونی و یا سفید کاری دیوارک های گچی با حداقل ضخامت یک تا سه میلی متر مورد استفاده قرار می گیرد.

ترکیبات:
ماده اصلی بتونه درزگیر کناف، گچ به صورت پودر می باشد که ضمن نقاشی ساختمان و ترکیب با سایر افزودنی ها به کیفیت و خواص لازم جهت استفاده برای درزگیری و یا نازک کاری سطوح مربوطه رسیده است.

کنیتکس
دقت کنید:
متاسفانه امروزه بسیاری از عوامل کناف بتونه کاریه خوب و درجه یک اجرا نمی کنند.
بتونه کناف شامل دو روش است:
1- بتونه درز گیری
2- بتونه ماستیک

بتونه درز گیری چیست:
وقتی کناف اجرا میشود بین درز های پنل ها را تراشیده و نوار درزگیری را روی  نقاشی ساختمان سطح قرار داده و یک دست بتونه کاری انجام میدهیم، وقتی بتونه خودش را گرفت یک دست بتونه دیگر انجام میدهیم و سطح درز و اطراف ان کامل شیشه ای میشود.

بتونه ماستیک:
در اجرای ماستیک کل سطح پنل را سفید میکنیم.
ابزار مورد به‌کارگیری:
سنباده
رنگ
تینر
گچ/ پتینه
قلم‌مو
نردبان

چگونگی کار
بیش‌تر کار نقاش بر روی دیوار می‌باشد و نخست نقاشی ساختمان باید زیرسازی را انجام دهد یعنی باید سطح کار را با استفاده از بتونه پوشاند و سپس با سنباده زدن بر دیوار، آن را نرم کرده تا هنگامی که رنگ را بر دیوار می‌زند، رنگ به درستی بر روی دیوار بنشیند تا نقاشی ساختمان و دیوار دارای برآمدگی و فرورفتگی نباشد.

بازسازی ساختمان داتیک عمران
بازسازی ساختمان داتیک عمران
بازسازی ساختمان داتیک عمران http://www.xn----ymcababs5a6abjd1vpa61r.com