بازسازی ساختمان

نقاشی ساختمان ایران از رنگ برای محافظت، نگهداری، دکوراسیون یا بازسازی ساختمان جهت اضافه کردن هرگونه قابلیت بر روی یک سطح که توسط رنگدانه پوشانده می‌گردد، استفاده می‌شود.مثال‌هایی از محافظت عبارتند از: پوشاندن سطح فلزات برای کند کردن خوردگی، یا رنگ کردن خانه جهت محافظتاز آن در برابر عناصر خارجی(آب، خاک و…). مثالی از دکوراسیون، رنگ کردن اتاقی برای آماده سازی آن جهت جشن می‌باشد.

استفاده‌های دیگری که از رنگ می‌شود، شامل برگرداندن رنگی خاص از روی سطح و یا استفاده بر روی سطوح بر علیه حرارت یا موازات با استفاده حرارتی از آن سطح در کاربرد‌های مختلف است. مثال کاربردی دیگری در این زمینه، برای نقاشی ساختمان تشخیص دادن علامات صنعتی یا هشدار‌ها، یا علامت گذاری لوله‌ها در صنعت یا در زمینه کاربرد‌های نظامی می‌باشد.

رنگ را برای هر جسمی می‌توان استفاده کرد، برای مثال در هنر، پوششهای صنعتی، علامات جاده‌ای یا در لنگرگاه‌ها جهت جلوگیری از خوردگی توسط آبها. رنگ یک محصول نیمه تمام شده‌است، بدین معنی که بعد از استفاده توسط کاربر است که به مرحله پایانی خود می‌رسد. از رنگ همچنین همراه با مخلوط کردن لعاب، برای پوششهای پیشرفته و صیقلی سازی پتینه سطوح نیز می‌توان استفاده کرد.

تاریخچه: نقاشی‌های پیدا شده در غار‌ها که توسط رنگهای بدست آمده از اُخرا، و اکسید‌های هماتیت و مگنتیت کشیده شده‌اند به  سال قبل و به دوران انسانهای هموساپینس باز می‌گردد. نقاشی‌های کهن در درنادای مصر که برای سالیان متمادی بدون حفاظ و در معرض هوا بوده‌است، یک پدیده درخشان اثر برلینسی می‌باشد که هنوز هم به همان روشنی  سال قبل است.مصری‌ها رنگهایشان را با ماده‌ای صمغ مانند، ترکیب رنگ نما می‌کردند و هر یک را به صورت جداگانه بر روی سطح اعمال می‌کردند بدون اینکه ذره‌ای با هم مخلوط گردند.آنها از  رنگ نقاشی ساختمان ایران استفاده می‌کردند: سفید، سیاه، قرمز، آبی، زرد و سبز. مابقی بحث راجع به تاریخ رنگ، از حوصله این مقاله خارج است.

ترکیبات: رنگدانه:دانه‌های جامد ریزی هستند که در رنگ جهت توزیع رنگ، زبری، غلظت رنگ و… با یکدیگر متحد می‌گردند.ولی بعضی از رنگها یه جای ترکیبات معمول رنگدانه، از رنگ‌های دانه‌ای میکرونیزه استفاده می‌کنند.

رنگدانه‌ها به دو دسته طبیعی و شیمیایی تقسیم بندی می‌گردند.

رنگدانه‌های طبیعی شامل خاک رس، کلسیم کربنات، سیلیکا، تالک و میکا می‌باشد.

رنگدانه‌های شیمیایی حاوی مولکولهای مهندسی یعنی خاک رس بازسازی ساختمان تکلیس شده، رسوب‌های شیمیایی کلسیم کربنات و سیلیکا‌های مصنوعی می‌باشد.

رنگدانه‌های مخفی، در کدر سازی رنگ و محافظت از لایه رنگ از اشعه ماورابنفش به کار می‌آید.انواع رنگدانه‌های مخفی از این قرار است:تیتانیوم دی اکسید، فتالوی آبی، و اکسید آهن قرمز. پرکننده‌ها نوعی مخصوص از رنگدانه‌ها هستند که برای حجم دادن به لایه رنگ، پشتیبانی از ساختار رنگ و حجم دادن به خود رنگ، مورد مصرف قرار می‌گیرند.

پر کننده‌ها معمولا حاوی مواد بی اثر ارزان قیمتی مانند آرد کوهی، تالک، آهک، باریت، خاک رس و….می باشند. بعضی از رنگدانه‌ها سمی می‌باشند مانند سرب که در رنگ‌های سربی به کار رفته‌است. صنعت رنگسازی، شروع به جایگزینی نقاشی ساختمان رنگدانه‌های سرب با رنگدانه‌های کم خطر تر تیتانیوم دی اکسید، از سال  نموده‌است.تیتانیوم دی اکسیدی که امروزه در رنگسازی استفاده می‌گردد، به دلایل مختلفی توسط سیلیکن یا آلومینیوم اکسید پوشانده می‌گردد.

چسب یا ناقل:چسب معمولا به ناقلی اطلاق می‌گردد که ترکیب شکل دهنده اصلی فیلم(لایه نازک رنگ) می‌باشد.تنها ماده‌ای که حتما باید در رنگ حاضر باشد، همین ماده‌است.حضور سایر ترکیبات در رنگ، اختیاری است. چسب‌ها حاوی زرین‌های طبیعی یا شیمیایی اند مانند اکریلیک، پلی اورتان، پلی استر، ررزین‌های ملامین، اپوکسی‌ها و روغن‌ها. رنگ لاتکس، محلولی کلوئیدی بر پایه آب است که پتینه از ذرات پلیمری میکرونیزه تشکیل شده‌است.معنی کلمه لاتکس، یعنی حلّال در آب.

این روز‌ها که بحث حفاظت از محیط زیست نیز مطرح است، شرکتهای تولید کننده رنگ، از استفاده از مواد آلی فّرار در تولیداتشان، محدود شده‌اند.دلیل این امر، که توسط سازمان محیط زیست اعلام گشته‌است، صدمه زدن احتمالی بعضی از این ترکیبات به لایه ازون و در نتیجه، افزایش میزان اشعه ماورا بنفش می‌باشد.حلال‌هایی که در مرحله اول از رنگ تبخیر می‌گردد، باعث تخریب لایه ازون می‌گردد. بحث حلال‌ها در رنگ، جداگانه مطرح می‌گردد: حلال‌ها:هدف اصلی از استفاده از حلالها، تنظیم کردن رقّت و فرارّیت و وسیکوزیته رنگ است.حلال، فّرار است و در فیلم(لایه نازک رنگ) باقی نمی‌ماند.حلال، همچنین نقاشی ساختمان ایران نرخ جریان تابع لزجت و کاربرد سایر ترکیبات و نیز پایداری رنگ را در حالت سیال، کنترل می‌کند. آب، بهترین نوع حلال برای رنگ‌های آب-محور می‌باشد.

نقاشی ساختمان
رنگهای حلال-محور، که گاهی نیز رنگ‌های روغنی نامیده می‌شوند، می توانند تعداد کثیری از حلال‌ها را در خود جای دهند که شامل ترکیبات آروماتیک، آلیفاتیک، الکلها وکتونها و رزین‌های سبک رقیق کننده خواهند بود.چنین حلالهایی در مواقعی استفاده می‌گردند رنگ نما که رنگهای روغن-محور و ضد آب مورد نیاز است.

شاید تا به حال نقاشی های زیبایی که بر دیوار، کف، پارچه، مبلمان و حتی سقف اجرا شده اند را از نزدیک یا در تصویر دیده اید. برای اشخاصی که در کارهای دستی مهارت دارند کار کردن با استنسیل ها برای آفرینش طرح های زیبا روی دیوار کار ساده ایست. لذت رنگ و نقاشی کردن با این استنسیل ها کمتر از لذت نقاشی واقعی نیست. اگر با استنسیل آشنا نیستید در اینجا می خواهیم این لذت را با شما به اشتراک بگذاریم و در کنار هم از یک دیوار خالی و سفید به یک دیوار نقاشی شده ی زیبا برای دکوراسیون داخلی منزل شما برسیم.
نقاشی ساختمان نگین الماس
ابتدا طرح مورد نظرمان را انتخاب می کنیم، برای مثال در اینجا: شاخه ها و شکوفه های درهم تنیده ی ویستریا (نوعی گیاه) شما می توانید هر طرحی را که دلتان می خواهد انتخاب کنید و بدهید برایتان قالب استنسیل آن را مانند همین نقاشی ساختمان ایران طرح در آورند.

قانون اول برای ماندگاری استنسیل: بعد از فرو بردن قلم مو در رنگ اکریلیکی، بیشتر آن بازسازی ساختمان را روی حوله ی کاغذی بمالید. سپس به آرامی آن را بر روی سطح مورد نظرتان بزنید. این حرکت ضربه ای با قلم موی نسبتا خشک باعث تمیزی و ظرافت لبه های طرح شما می شود. برای طرح های هندسی که کل دیوار را می پوشانند، شاید بهتر باشد به جای قلم مو از غلتک استنسیل استفاده کنید.
گام اول: استنسیل را با چسب نواری آبی رنگ یا اسپری چسب بر روی سطح مورد نظرتان نگه دارید.
شما می توانید از یک پالت برای قرار دادن رنگ ها استفاده کنید و مقداری از هر رنگی که می خواهید بر روی پالت بریزید، ضمنا می توانید آنها را بر روی پالت ترکیب کنید.
گام دوم: اندکی رنگ بر روی قلم موی خود قرار دهید و مازاد آن را بر روی حوله ی کاغذی بکشید. سپس با یک تماس ملایم شروع به زدن قلم مو بر روی طرح استنسیل تان کنید. هر چه ملایم تر این کار را انجام دهید، پوشش نقاشی ساختمان ایران نیز ملایم تر و نیمه شفاف خواهد شد. شما می توانید حوله ی کاغذی را روی دیوار کنار محل کارتان بچسبانید تا کار را برای شما بسیار آسان تر کند و نیازی به خم و راست شدن شما نباشد.
گام سوم: رنگ زدن را شروع کنید. اگر می خواهید رنگ جدیدی به طرح تان اضافه کنید، از قلم نقاشی ساختمان موی دیگری استفاده کنید و آن را به قسمت هایی که می خواهید به آن رنگ باشد بزنید.
در اینجا مقداری رنگ سبز زیتونی به لبه ی برگ های ویستریا اضافه می کنیم.
فراموش نکنید هر بار که رنگ بر قلم مو می گذارید، مقدار اضافه ی آن را بر حوله ی کاغذی بمالید.
زدن دوباره ی قلم مو با یک رنگ بر روی رنگ دیگر، ترکیب رنگی زیبایی به رنگ نما استنسیل شما می دهد. مثلا در اینجا می توانیم با زدن رنگ زرد اخرایی و زنگ زده بر روی رنگ سبز برگ ها، یک ترکیب رنگی فوق العاده ایجاد کنیم.

بازسازی ساختمان داتیک عمران
بازسازی ساختمان داتیک عمران
بازسازی ساختمان داتیک عمران http://www.xn----ymcababs5a6abjd1vpa61r.com