بازسازی ساختمان

طرح پتینه کاغذ دیواری

کاغذ دیواری با طرح پتینه نیز استفاده گسترده ای در دکوراسیون داخلی دارد. پتینه کاری در اصل هنری است که در آن با استفاده از رنگ نقوش مختلفی را روی دیوار ایجاد می کنند. همچنین این کار برروی چوب نیز استفاده می شود. کاغذ دیواری های طرح پتینه در محیط های خیلی هنری و با سلیقه های خاص استفاده می شود. معمولاٌ کسانی که در دیگر بخشهای منزل نیز نظیر مبلمان از پتینه استفاده کرده اند جهت همسان سازی همه بخشها از کاغذ دیواری پتینه استفاده می کنند. استفاده از طرحهای کاغذ دیواری پتینه در سبک کلاسیک طرفداران بیشتری دارد هر چند محدودیتی در استفاده از این طرح ها در دکوراسیون داخلی به سبک مدرن نیز وجود ندارد.

حتی در مورد کاغذ دیواری‌ها که شامل ترکیب چند رنگ و نیز نقوش مختلف هستند، باز هر مشتری ناچار به انتخاب یکی از طرح‌ها و مدل‌هایی بود که کارخانه‌ سازنده به بازار ارائه کرده بود.اما پوشش‌های جدیدتر این قابلیت را دارند که هر کس بتواند سلیقه و نوع تفکر و حس خود را روی آن اعمال کند یکی از این پوششها رنگ های دکوراتیو یا به اصطلاح پتینه میباشند به این ترتیب خانه هر کس همان طور رنگ‌آمیزی و تزئین می‌شود که او می‌اندیشیده و می‌پسندیده‌ است و نیازی به انتخاب کردن از بین الگوهای از پیش تعیین شده نیست اما برای استفاده بهتر و هنرمندانه‌ تر از امکانات جدیدی که صنعت و تکنولوژی به ما عرضه کرده لازم است فرآورده‌های موجود را به خوبی بشناسیم و همین طور از قابلیت‌ها و ویژگی‌های هر یک و اثری که بر محیط ما می‌گذارند، به اندازه کافی آگاه باشیم.

طرح پتینه

برای ایجاد نمای سنگ روی دیوار یا هر سطح دیگری تکنیک‌های زیادی در پتینه وجود دارد؛ در این مطلب به آموزش یکی از این تکنیک‌ها که در حقیقت تلفیقی از چند تکنیک ساده اجرای پتینه است می‌پردازیم.

کل سطح دیوار را با قلم‌موی بزرگ و با رنگ کرم رنگ‌آمیزی کنید و اجازه دهید خشک شود.

2.    به ارتفاع یک متر از سطح زمین، حاشیه‌ای افقی روی دیوار به پهنای 5/6 سانتی‌متر با کمک خط‌کش و مداد رسم کنید

3.    فاصله بین دو خطی که با مداد مشخص کردید را با نوار چسب بپوشانید

4.      فرچه مخصوص پتینه را به مقداری از رنگ‌های قهوه‌ای مایل به زرد آغشته کنید و رنگ را روی دیوار به صورت ضربه‌های آرام بنشانی

5.    اسفنج را به مقداری رنگ سفید آغشته کنید و روی دیوار به آرامی ضربه بزنید. توجه داشته باشید که این کار را باید به صورت یکنواخت در سراسر دیوار اجرا کنید
6.    در حالی که رنگ‌ها هنوز خیس هستند با ضربه‌های قلم‌موی مویی، رنگ ها را روی سطح پخش کرده و با هم ادغام کنید.

7.    اسفنج تمیزی را به رنگ زرد اخرایی آغشته کنید و مانند مرحله 5، تکنیک اسفنج را روی دیوار اجرا کنید.
8.    با یک پارچه کتان تمیز، رنگ‌های اضافی سطح را بگیرید و اجازه دهید رنگ دیوار کاملا خشک شود./ پتینه کاری

9.    چسب‌های داخل خط را کنده و بار دیگر با مداد و خط‌کش خط‌های افقی دیگری در فاصله دو خط اولیه رسم کنید.

 

بازسازی ساختمان داتیک عمران
بازسازی ساختمان داتیک عمران
بازسازی ساختمان داتیک عمران http://www.xn----ymcababs5a6abjd1vpa61r.com