بازسازی ساختمان

بررسی اجرای انواع رنگ ها

رنگ ها دو نوع هستند. روغنی و پلاستیک.
اجرای رنگ روغنی در مواردی استفاده می شود که تابش آفتاب یا بارش مستقیم برف و باران وجود داشته باشد. ولی اجرای رنگ پلاستیک به خاطر مخلوط شدن سریع آن با آب و استقامت کم آن ، فقط در سقف اتاقها استفاده می شود چون به هیچ عنوان آب و نور خورشید مستقیما به آن نمی تابد.

رنگ روغنی:
مات ( سفید ۱۰۱)
روشن ( ۲۰۴ زرد)
براق (۱۰۲ سفید – روناس)
کدر ( مشکی )
مات: به رنگهایی گفته می شود که درخشش خیلی پایینی دارند و غلظت روغن در آنها کم است و بیشتر برای آستر کارها استفاده می شود.
روشن: بیشتر به رنگهایی گفته می شود که به عنوان ماده رنگ ، با رنگ سفید آمیخته می شود./ اجرای رنگ نما
براق: به رنگهایی گفته می شود که درخشش آنها در مقابل نور بیشتر و حرکت آن روانتر است. و لیزی آن بیشتراست. و غلظت روغن در این نوع رنگ ،بیشتر از بقیه رنگها است.
کدر : به رنگ سیاهی که به عنوان ماده رنگ با رنگهای دیگر آمیخته می شود، و برای پوشش بیشتر کار و نبودن براقی زیادی استفاده می شود.
رنگ پلاستیک در بازار به ۲ صورت در بازار یافت می شود:
پلاستیک و نیمه پلاستیک ./ اجرای رنگ بی بو
رنگ ها
نیمه پلاستیک به خاطر اینکه در آن غلظت چسب چوب کمتر است، چسبندگی آن نیز کمتر و استقامت آن بسیار کم است ولی رنگ تمام پلاستیک که در آن از چسب چوب بالایی استفاده شده و چسبندگی آن و زیبایی آن بسیار بیشتر از نمیه پلاستیک است./ اجرای رنگ آکرولیک
توصیه: همیشه از رنگ تمام پلاستیک برای سقف ساختمان در نقاشی ساختمان استفاده شود.
توصیه: همیشه برای دیوار های ساختمان در منزل و خانه خود از رنگ روغنی که قابل شستشو هستند استفاده کنید برای اینکه رنگهای روغنی قابلیت دستمال کشیدن را دارند و تنها معایب رنگ روغنی این هست که با تینر حلال هستند و دارای بوی تینر هستند و اکثر افراد اجرای رنگ روغنی را مورد علاقه خود نمیدانند این یک تفکر غلط میباشد برای اینکه با کمی حوصله میتوان رنگی برای نقاشی ساختمان استفاده کرد که قابل شستشو باشد

بازسازی ساختمان داتیک عمران
بازسازی ساختمان داتیک عمران
بازسازی ساختمان داتیک عمران http://www.xn----ymcababs5a6abjd1vpa61r.com